Aktiváld HBO Max szolgáltatásodat a Vodafone-tól!

From: Vodafone cégcsoport <no-reply.hu_at_vodafone.com>
Date: Wed, 31 May 2023 05:31:36 +0200 (CEST)

Kedves Ügyfelünk!

Örömmel értesítünk, hogy Vodafone-előfizetőként mostantól számodra is elérhető az HBO Max szolgáltatás.*

Az HBO Max egy prémium streamingszolgáltatás, ami olyan népszerű márkák minőségi szórakoztató tartalmainak egész univerzumát kínálja, mint a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network és a Max Originals.

Aktiváld a szolgáltatást regisztrációs kódoddal, és élvezd a gondtalan szórakozást!

Hogyan aktiváld?

Az HBO Max szolgáltatást regisztrációt követően tudod igénybe venni, melyhez a személyes regisztrációs kódod: fXRbKA1Rmk5AcuV5kKMmwonHG, termékazonosító számod: 9166611355913116859.
A következő linkre kattintva tudod megkezdeni a regisztrációt:

Amennyiben a fenti link nem működik, írd be böngészőbe a www.hbomax.com/hu/hu címet, és az oldalon kért adatok megadásával kezdd meg a regisztrációt.

  1. A Belépés menüponton belül válaszd a Belépés szolgáltatón keresztül opciót, majd az operátorok listáján belül a Vodafone Magyarországot.
  2. Add meg a fenti termékazonosító számod.
  3. Add meg a fenti személyes regisztrációs kódod.
  4. Élvezd az HBO Max nyújtotta előnyöket!

Fontos! A regisztrációs kódot csak egyszer és egy felhasználói profilhoz tudod felhasználni.
Amennyiben HBO Pak vagy HBO MaxPak szolgáltatásodat lemondod, akkor a Vodafone által biztosított HBO Max hozzáférésed is megszűnik, regisztrációd azonban továbbra is él az HBO Max felületen.

Ez egy automatikus rendszerüzenet, kérjük, ne válaszolj rá! Amennyiben az HBO Max szolgáltatással kapcsolatban kérdésed, problémád, észrevételed lenne, hívd a 1270-es ügyfélszolgálati telefonszámunkat! A tájékoztatás nem teljes körű, további információért kérjük, keresd fel weboldalunkat.


További kellemes szórakozást kívánunk:


Vodafone

*Az HBO Max szolgáltatás azon Vodafone ügyfelek számára érhető el, akik HBO Pak vagy HBO MaxPak vezetékes TV kiegészítő szolgáltatáscsomaggal rendelkeznek.

Ezt a levelet a Vodafone Magyarország Zrt. küldte tájékoztató jelleggel. A Szolgáltató az adataidat bizalmasan kezeli. A levél tartalmáért a Szolgáltató felelős.

Személyes adataid kezeléséről további információért keresd fel a Vodafone Adatvédelmi Szabályzatát: https://www.vodafone.hu/adatkezeles.

Received on Wed May 31 2023 - 05:31:39 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Wed May 31 2023 - 05:32:42 CEST