Mostantól sokkal többet adunk! Új vezetékes internet és TV, még több házartásban

From: Vodafone Magyarorszag <hirlevel.hu_at_vodafone.com>
Date: Mon, 3 Feb 2020 09:36:39 +0000
Vodafone
Új vezetékes internet és TV, még több házartásban
Kedves Antal!
Örömmel tájékoztatunk, hogy a Vodafone mostantól nem csak mobil, de otthoni szolgáltatásokat is kínál Ügyfeleinek, amely megannyi új lehetőséget kínál a kapcsolattartás és a szórakozás terén.
Megérkezett a Vodafone TV!
TV
TV
  • Vedd fel, játszd vissza vagy vidd magaddal kedvenc műsoraidat a Vodafone TV-vel bárhol, bármikor.

  • Nem tudod, mit néznél? A Vodafone TV személyes ajánlójával egyszerűbb a választás.

  • Tudd biztonságban gyermekedet a Gyereksarok használatával.
Válassz Vodafone mobil előfizetésed mellé vezetékes szolgáltatást még több előnyért és a havidíj kedvezményért, melyet mobil tarifádon írunk jóvá.
Kedvezmény
Extra adat
Korlátlan tévézés
Kedvezmény már az első előfizetéstől
Havidíj kedvezmény a Go Max, Net, Talk és az új RED tarifákhoz határozott idejű szerződés esetén
Extra adat, extra biztonság
Díjmentes havi extra 2 GB adat és WiFi pótló opció belföldön és az EU-ban
Korlátlan tévézés mobilon
A Vodafone TV app nem fogyasztja meglévő adatod az RED Live és RED Live+ tarifával, míg rendelkezel minimális adattal
Vodafone | A jövő izgalmas. Ready?
Kövess minket!
YouTube / Vodafone Hungary Facebook / Vodafone Hungary Instagram / Vodafone Hungary
A Vodafone mobil és vezetékes ügyfeleknek szóló Előnyök és Havidíj-kedvezmény akció visszavonásig érvényesek azon egyéni előfizetők számára, akik a Vodafone Magyarország Zrt.-nél legalább egy jogosult havi díjas, határozott időre kötött, aktív (azaz nem szüneteltetett/ felfüggesztett/korlátozott/törölt) mobil hangalapú, illetve legalább egy aktív (azaz nem felfüggesztett/korlátozott/törölt) helyhez kötött (műsorterjesztési, internet-hozzáférési) szolgáltatásra vonatkozó Előfizetői Szerződéssel, és az adott Előfizetői Szerződéseken azonos természetes azonosítókkal rendelkeznek. A Kedvezmény minden hónapban, ügyfélszámtól függetlenül az Előfizető mindenkori legmagasabb havidíjú, határozott idejű, jogosult RED/Go tarifacsomagja alapján kerül meghatározásra és az adott tarifacsomag internet havidíjából levonásra, és nem haladhatja meg az adott számlában az adott tarifa következő időszakra terhelt internet havidíját. További részletek a Vodafone Lakossági Mobil ÁSZF 5.sz. Akciók mellékletének 3.22. és 3.23. pontjában.

A Red Live/Live+ tarifákba visszavonásig beépített Vodafone Pass csomagok meghatározott tartalmakra felhasznált, nem osztható adatmennyisége a szolgáltatáscsomagban, illetve a kiegészítő adatopció(k)ba foglalt adatforgalmi keretet nem fogyasztja, utóbbiak felhasználását követően a Vodafone Pass csomagok a szolgáltatáscsomag havi előfizetési díjában foglalt adatforgalom felett irányadó kínált sávszélességgel (0/0 Mbit/s le- és feltöltési sebesség) lesznek elérhetőek. A Red Live tarifacsomaghoz az Előfizető kérése esetén a weboldalon megjelölt harmadik felek által nyújtott video szolgáltatásokhoz való hozzáférést a Szolgáltató 480p felbontásban korlátozott minőségben teszi lehetővé. Ezen korlátozással az Előfizető a mobiltelefon készülékre és a hálózati kapacitásra optimalizált minőségben veheti igénybe a szolgáltatást, ez az opció nagyobb képernyőjű készülékek esetében a képminőség romlását eredményezheti, melynek igénylésére és lemondására az Előfizetői Szerződés megkötése során, vagy a Szolgáltató személyes és telefonos Ügyfélszolgálatán van lehetősége. Az EU Video Pass opció a videó szolgáltatást nyújtó harmadik fél által havi díj ellenében elérhető prémium funkciók elérését nem tartalmazza. A Vodafone Pass csomagok kapcsán további részletes információ: a www.vodafone.hu/vodafone-pass oldalon.

Amennyiben a továbbiakban nem szeretnél e-mailben értesülni ajánlatainkról, kattints ide, vagy jelezd levélben a Vodafone Magyarország Zrt. 1476 Budapest, Pf.350 címen! További információért írj az ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com e-mail címre. A Vodafone Magyarország adatkezelési tájékoztatóját a Vodafone Magyarország Általános Szerződési Feltételeiben találod.

A jogaidról részletesebb tájékoztatást a www.vodafone.hu/adatkezeles oldalon találhatsz.

Vodafone
Received on Mon Feb 03 2020 - 10:36:43 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Mon Feb 03 2020 - 10:40:38 CET