Black Friday az év legnagyobb árkedvezményeink napja

From: Black Friday HD <info_at_assistancemail.hu>
Date: Sun, 20 Nov 2016 13:28:16 +0100

A gyönyörű, ízléses , elegáns ruhákat nem a second hand boltokban találja meg,hanem az elegáns online ruha üzletekben, alacsony áron megkapja kiváló minőségben.





Nem kell az üzletekben tolakodni, a próbafülkék előtt sorba állni, várakozni, hanem otthon a számítógép előtt a pihe-puha fotelben gyümölcs teát kortyolgatva kényelmesen, felöltöztetheti családját és saját magát a Black Friday napjának köszönhetően.





A Black Friday vagyis fekete péntek az Amerikai Egyesült államokban alakult ki és az év egyik legnagyobb bevételeket generáló napjává vált. 





Lényege, hogy az egyes boltok hatalmas kedvezményekkel, akciókkal és egynapos villámárakkal próbálnak annyi embert becsalni a boltba, amennyit csak lehet.





Magyarországon néhány éve kezdte átvenni ezt a szokást az áruházak egy része, főként az internetes webáruházak, és a műszaki irányultságú boltok kezdenek  bele az akciózásba elsőként.





Az üzletek amellett, hogy jelentős kedvezményekkel kínálják a termékeiket, esetenként a kiszállítást is ingyenessé tehetik ezen a napon. 





Ugyan a netes vásárlással elkerülhető a tolongás és lökdösődés az akciós termékekért, érdemes résen lenni ebben az időszakban mert,  az árak a készlet erejéig korlátozott számban érvényesek.





 





Tisztelt Hölgyem /Uram, ezúton tájékoztatjuk, hogy hírlevelünket az oldalunkra történt személyes feliratkozása, esetleg valamelyik ismerősének ajánlása által, vagy mint valamely Cég képviselője, munkatársa olvassa. Amennyiben e-mail címe az interneten közzétett publikus adatbázisban hozzáférhető, azt társaságunk üzleti célú tájékoztatásra kezeli. Amennyiben a jövőben nem kíván tőlünk marketing leveleket kapni, úgy ide kattintva rögtön le tud iratkozni. Leiratkozás. Társaságunk a hírleveleket a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság irányelvei alapján küldi, az e-mail címeket a hatályos jogszabályok (így különösen a 2011. évi CXII. törvény) betartásával kezeli.


Levél linkje
Received on Sun Nov 20 2016 - 13:30:20 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Sun Nov 20 2016 - 21:20:08 CET