☞ Ápolt bőr szőreltávolitás után!

From: Balázs Nagy, Szupervasarlas.com <noreply_at_szupervasarlas.com>
Date: Sat, 07 Feb 2015 13:47:22 +0100

Kényeztesse magát a sima bőr érzésével, amit megérdemel!



☞ Ápolt bőr szőreltávolitás után!

Egyedülálló megoldás a nemkivánt szőrszálak kiméletes eltávolitására!

Felfedezték a nemkivánt szőrszálak eltávolitásának módszerét –vegyi anyagok, fájdalmas kezelések és szőrbenövések nélkül! Egy különösen finom kristályról van szó, ami kiméletesen távolitja el a nemkivánt szőrszálakat gyengéd bőrradir mellett, a bőr nemcsak puha és szőrmentes, hanem tökéletesen ápolt és friss. A Star Silk Pro kristályos párnácskája alkalmas az érzékeny területekre is mert nem sérti a bőrt és nem okoz szőrbenövést. A Star Silk Pro a világ kozmetikájának legújabb felfedezése, mert természetes módon és teljesen fájdalommentesen tünteti el a nem kivánt szőrszálakat az egész testfelületről, a bőr sima és ápolt marad akár 3 hétig is! A Star Silk Pro, ami többszörösen elismert valamennyi európai országban, helyet kapott az ismert nagy kozmetikai kiállitásokon, és mostantól elérhető Magyarországon is! A STAR SILK PRO a piacra kerülése után csak a hollywoodi elit számára volt elérhető és féltve őrizték a naponta szereplő szupermodellek, szinésznők, ismert TV sztárok szép bőrének titkát. Viszont, nagyon gyorsan megjelentek a pozitiv vélemények a Star Silk Pro kristályainak hatásáról azon magazinok oldalain amelyek a szépség és egészség temájával foglalkoztak, hogy ez a legtermészetesebb módja a depilációnak, ami heteken át simán és puhán tartja a bőrt. Azok a hirességek, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy a hosszadalmas irritáló szőrtelenitő kezelés (lézer, vegyi termékek, borotvapenge okozta sérülés) látszódjon bőrükön, a Star Silk Pro meghozta a következmény mentes megoldást a szép és sima bőrre!

Csak gyönyörűen ápolt és sima bőr!

A szőrtelenités minden más formája maga után vonja a bőrgyulladás veszélyét. Ezmellett, elkerülhetetlenül megtörténik a szőrbenövés. A Star Silk Pro-val, a kristályok úgy dörzsölik a szőrszálakat, hogy nem hagynak nyomot a bőrön, de ugyanakkor enyhe peelinget is végeznek a bőrfelszinen. Igy biztositják, hogy az elhalt hámréteget eltávolithassuk, és bőrünk hihetetlenül sima legyen. A Star Silk Pro párnácska használata után, ajánlatos krémet maszirozni a bőrbe, igy biztositjuk a neki szükséges nedvességet. Az ilyen bőrön nem látszik meg a kezelés nyoma - csak sima és puha tapintású lesz!

Hogyan kell használni a Star Silk Pro-t?

Star Silk Pro párnácska könnyen használható. Csúsztassa a párnácskán a kezét vagy ujját körkörös mozdulatokkal, és vigye fel a kivánt részre a bőrön, ahol az eltávolitandó szőr található. Megnyomásával óvatosan forgassuk a párnácskát, háromszor az óramutató járásával megegyező irányba, és háromszor az ellenkező irányba. Ismételje meg ezt a folyamatot, amig a szőr el nem távolodik. A szőr eltávolitásához úgy használja a terméket, amikor száraz a bőre. Továbbá, ne nyomja a párnát a bőrre, akkor jobb a hatása, ha a kristály a felületet finoman érinti meg. Használat után tisztitani kell a Silk Pro-t, folyó víz alatt és száritsa meg alaposan, mielőtt újra használná.

Hogy távolítsa el az e-mail a levelezési listán, kattintson ide
Received on Sun Feb 08 2015 - 22:00:39 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Mon Feb 09 2015 - 02:18:02 CET