☎ Hagyja abba a dohányzást most!

From: Balázs Nagy, Szupervasarlas.com <noreply_at_szupervasarlas.com>
Date: Thu, 29 Jan 2015 09:59:07 +0100

A dohányzás okozta kárt lehet orvosolni!



☎ Hagyja abba a dohányzást most!


A dohányosoknak csak 4-7%-nak sikerül leszokniuk a dohányzásról mindenféle segédeszköz nélkül!


A NilSmoke-t, működésének többéves kifejlesztése után, már Magyarországon is lehet kapni.A NilSmoke ellenőrzött termék ami összekapcsolja a fülterápiát (aurikuláris terápia) és az akupunktúrát. Stimulállja a fül egyes pontjait, serkenti az endorfinokat és a neurotranszmittereket, amik egyfajta elégedettség érzetet váltanak ki, amikor rágyújtunk. Ne vesztegesse idejét csoportterápiákra, ahol mindenki a szokásairól és problémáiról beszél. Elég csak kipróbálnia a NilSmoke-t, hogy elfeledhesse a dohányzásról való leszokás minden eddigi sikertelen próbálkozását. Itt az ideje a dohányzásról való leszokás legjobb segitségének igénybe vételére. A stimulációt két aranyozott mágnes végzi, amelyeket a fülcimpára kell helyezni, ezek saját súlyukkal nyomást gyakorolnak az akupresszúrás pontokra. Ez a nyomás serkrenti az endorfin termelődést és megszünteti a cigaretta utáni vagyat. A mágnesek, amik a megnövelt vezetőképességű arannyal vannak bevonva, nem okoznak allergiás reakciókat. Számos termék, ami a dohányzásról való leszokást segiti, bevonva a nikotint, ami nikkelt tartalmaz, erős allergén anyag ( amire közel minden ötödik ember allergiás) gyakran vált ki viszketegséget és bőrirritációt. A NilSmoke mágnesek aranyozottak, és a többi más termékkel ellentétben, nem váltanak ki allergiás tüneteket. A vizsgálatok kimutatták, hogy a dohányosok 70 %-a szeretne megszabadulni ettől a káros szenvedélyétől, de nagyon kis hányaduknak sikerül, mert olyan más módszerrel próbálkoznak, amelyek nemcsak hogy költségesebbek de kihatással vannak mindennapjaikra (ragtapaszok, rágógumi, gyógyszerek). A NilSmoke terápia célja nem az, hogy a nikontin függőséget egy másik kellemetlenül rossz függőséggel váltsa fel, hanem az, hogy megváltoztassa életmódunkat és egyszerűen megszabaduljunk a cigaretta utáni vagyakozástól. A dohányzás minden szempontból káros. Ezt minenki tudja. Nem csak azért, mert komoly veszélyt jelent az egészségre, hanem más szempontból is befolyásolja életünket. Ne ücsörögjön többé az éttermek és bárak eldugott kis zugaiban, ahol a dohányzás még mindig megengedett, vagy még rosszabb, ne menjen ki és ne hagyja ott a társaságot a bárban csak azért, hogy elszivhasson egy cigarettát.



Hogy működik a NilSmoke?

Használata roppant egyszerű, a mágnesek nagyon hatékonyak, mindazmellett, hogy a súlyuk csupán 20 gramm. A NilSmoke két különálló aranyozott bevonatú mágnesből áll. Ezek nagy odafigyeléssel vannak kialakitva és éppen megfelelően erősek ahhoz, hogy elegendő nyomást gyakoroljanak megfelelő teljesitménnyel a fül akupresszúrás pontjaira. A NilSmoke-t egyszerűen tegye a jobb fülére. A kisebb mágnest az elülső részre, a nagyobbat a fülcimpa mögé. A mégneses erő a helyükön tartja őket ezért felesleges az aggodalom, hogy esetleg leesnek. A NilSmoke mágnes szinte észrevehetetlen igy viselheti minden alkalomkor- a munkahelyen, zuhanyzáskor, még testedzés közben is. A NilSmoke-t kezdetben csak napi két órát használja. Ezidő alatt a szervezet hozzászokik az enyhe szoritáshoz, amit a mágnesek az akupresszúrás pontokra gyakorolnak, ez az endofrin felszabadulását eredményezi. A NilSmoke mágnes használatát néhány nap után 4 órára növelheti igy maximálisan kihasználva a mágnes előnyeit.


A NilSmoke használata biztonságos?

A NilSmoke tesztelt termék, amelyet a fül kezelést kombinálja (fül kezelés) és az akupunktúrát. Jóváhagyta az amerikai FSA ügynökség, az egészségügyi minisztérium és még más ismert intézmény is. A mágnesek aranyozottak és ennek ellentétében nem váltanak ki allergiás tüneteket, mint más termékek. Annak ellenére, hogy a súlya mindössze csak 20 gramm, ezek a mágnesok olyan erősek és hatékonyak ezért nem ajánlják pacemakeres személyeknek. Továbbá beépitett defibrillátoros, inzulin pumpás és terhes személyek számára is ajánlott.

Miben rejlik a NilSmoke mágnes hatékonysága?

A NilSmoke azon az elven működik, hogy összhangban van, sikeresnek bizonyultak már több mint 1000 éve. A NilSmoke nyomást képez az akupresszúrás pontokra igy csökkenti vagy teljesen megszünteti a nikotin vágyat. Az aranyozott mágnesek serkentik az endorfinokat, ami egyfajta elégedettséget ad, mint mikor rágyújt egy cigarettára. Tehát, hogy megszabaduljon a nikotintól és ne kivánja megint (mint a nikotin tapasszal, rágogumival, orvoságokkal...) Ezért ajánlják a NilSmoke rendszert mindenkinek, akik szeretnének végleg megszabadulni a dohányzástól egyszerű, gyors és könnyű módon!

Hogy távolítsa el az e-mail a levelezési listán, kattintson ide
Received on Thu Jan 29 2015 - 10:05:16 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Thu Jan 29 2015 - 11:24:02 CET